Colorful%20confetti%20falling%20down%20with%20a%20teal%20background_edited.jpg

TURBO

- online training -
 

Wil je beter leren onderhandelen? Zodat je met zelfvertrouwen en minder stress die lastige gesprekken aangaat?

 

Wil je stevig opkomen voor jezelf en je eigen belangen én de relatie goed houden of zelfs versterken?


Meld je dan nu aan voor de TURBO-Training Succesvol Onderhandelen!

Wat is er 'TURBO' aan deze training?
 

Het internet zegt: Turbo is een uitdrukking uit de jaren 80 van de 20e eeuw. Rondom de uitdrukking "turbo" hing een gevoel van snelheidmoderniteittechnologie en vooruitgang.

Haha, nou dat klopt wel. Ik ben een kind van de jaren '80. Dus het woord turbo vind ik stoer.

En deze training is een snelle training. Omdat het december is en je het misschien wel druk hebt met zaken afronden of voorbereiden of surprises maken of appen met je familie over de feestdagen.
 

En omdat je in een training van 4 uur ontzettend veel kunt leren over onderhandelen. 

 

Wat dan allemaal?

In de eerste plaats leer je je eigen kwaliteiten en talent zó in te zetten dat elke onderhandeling een succes wordt. Je leert onderhandelen op een manier die helemaal bij jou past!

 

En verder:
 

 • Meer rust en zelfvertrouwen in lastige gesprekken: je staat stevig in je schoenen en kunt je belangen helder onder woorden brengen.
   

 • Meer controle bij onderhandelingen: je bent goed voorbereid en weet hoe een onderhandeling verloopt, je komt niet snel voor verrassingen te staan.
   

 • Je weet hoe je de ander mee kunt krijgen om op een eerlijke, constructieve manier te onderhandelen.
   

 • Je kent de risico's van online onderhandelen en je leert hoe je gebruik maakt van de voordelen.

 

WAT KRIJG IK ALLEMAAL?
 

 •  Een telefonisch intakegesprek om persoonlijk kennis te maken. Het hoeft maar 10 minuten te duren. Maar dan kennen we elkaar al een beetje voordat we aan de slag gaan: veel leuker!
   

 • De theorie van de Harvard-methode voor Onderhandelen ter voorbereiding op de training
   

 • Een persoonlijk werkboek
   

 • Praktische en concrete checklists
   

“Wat het me vooral heeft opgeleverd is meer zelfvertrouwen, weten wat ik waard ben, en niet te snel toegeven. Ik ben erg blij met de tools en de inzichten die ik heb gekregen. De methode die Petra gebruikt, waarbij werkelijke interesse in elkaars wensen en drijfveren zeker zo belangrijk is als geld, spreekt me erg aan en is prettig om toe te passen.”

Annemarie


 

PRAKTISCHE INFORMATIE
 

 • De training is ONLINE via ZOOM
   

 • Het is een interactieve, energieke training, gegarandeerd Zoom-moe-vrij. 
   

 • De training start om 9 uur en duurt tot 13 uur. We nemen voldoende pauzes zodat we lekker fris blijven.

  "De onderhandeltraining werkte uitstekend op Zoom! Petra raadde aan om de eigen camera uit te zetten en plande op het juiste moment een koffiepauze en reflectiemoment in. Die combinatie zorgde ervoor dat het aanvoelde als een ‘face-to-face’ training en dat ik er onvermoeid uitkwam. Daardoor heb ik - met behulp van de coaching en reflecties van Petra - volledig kunnen focussen op het verbeteren van mijn onderhandelskills."
  - Casper- 

   

INVESTERING
 

 • Goed leren onderhandelen gaat je de rest van je leven ontzettend veel opleveren. Veel daarvan is niet in geld uit te drukken: zelfvertrouwen, nachtrust, plezier, betere relaties, leuker werk, meer tijd, minder stress. Financieel gaat het je absoluut betere deals opleveren: een hoger salaris, een promotie, betere tarieven, méér van wat jij wilt.
   

 • De investering voor deze training is € 197,- incl. btw
   

 • Beter leren onderhandelen versterkt je financiële en zakelijke positie, draagt bij aan je professionalisering en maakt je een interessante gesprekspartner voor klanten en collega's.

Image by XPS

"Ik geloof dat iedereen kan leren om succesvol en met zelfvertrouwen te onderhandelen. Niet door het leren van sluwe trucjes. Wel door jezelf goed te leren kennen, te weten wat jouw onderhandelstijl is en te begrijpen hoe je die het best kunt inzetten."
Petra Vries