IMG_1694_edited_edited.jpg

Teamtrainingen

LogoVeiligTrainenNW.jpg

Online of live

Training Duurzaam Onderhandelen voor professionals

Online of live indien mogelijk

10 redenen waarom organisaties kiezen voor een teamtraining Succesvol Duurzaam Onderhandelen

 

 1. Je werkt aan je professionele ontwikkeling, zowel individueel als op teamniveau.
   

 2. Je hebt lol met elkaar en leert elkaar beter kennen.

   

 3. Je bouwt aan een gemeenschappelijk kader over onderhandelen. Door het gezamenlijk volgen van de training ontwikkelen jullie een gemeenschappelijke taal. Als je collega straks zegt: “Weet je nog, wórd die kever!” dan begrijp je hem. En wanneer je een complexe onderhandeling ingaat, kun je dat samen optimaal voorbereiden aan de hand van het stappenplan uit de training.
   

 4. Je gaat effectiever werken als een onderhandeling herkent als je erin zit.
   

 5. Iedereen heeft een beeld bij onderhandelen en iedereen heeft zijn eigen ervaringen en werkwijze. Door deze training te volgen, ontwikkelen jullie als team een gezamenlijk niveau van begrip over onderhandelen.
   

 6. Je leert jezelf en je eigen onderhandelstijl beter kennen. Wat doe je als het spannend wordt? Hoe zet je je sterke kanten in voor een optimaal onderhandelresultaat?
   

 7. Elke onderhandelstijl is op zijn eigen moment effectief. Door je te verdiepen in andere onderhandelstijlen breid je je onderhandeltoolkit uit.
   

 8. Door dit traject als team te volgen, kun je van elkaar en over elkaar leren. Als je elkaars sterke punten beter kent, kun je dat bewust gaan inzetten in je onderhandelingen. Je weet wie je mee moet vragen, wie jou aanvult of versterkt.
   

 9. Leren onderhandelen geeft meer focus en grip op het onderhandelproces, waardoor de kans dat jullie je teamdoelen behalen groter is.
   

 10. Je leert stevig onderhandelen op een manier die de relatie versterkt. Win-win!
   

Wil je dit ook voor je team? Neem dan snel contact met me op via onderstaande knop of mail naar trainingen@petravries.nl

Na deze training kun jij het voortouw nemen in elke onderhandeling om samen tot een duurzame oplossing te komen waar alle partijen zich mee verbonden voelen.

Je leert stevig op de inhoud te onderhandelen en tegelijk aandacht voor de relatie te houden.

 

Je leert onderhandelen op basis van de principes van de Harvard-methode. Deze methode is ontwikkeld om elke situaties waar conflicterende belangen spelen, op de best mogelijke manier op te lossen. 

 

Daarnaast leer je je eigen onderhandelstijl kennen en leer je hoe je die optimaal inzet.

Voor wie?

 

De training Duurzaam Onderhandelen voor professionals is geschikt voor teams de willen leren om met meer resultaat en succes te onderhandelen. Deze training werd eerder gevolgd door projectleiders, teamleiders, gemeentelijke adviseurs, juristen, beleidsmedewerkers en zelfstandigen in de creatieve sector.

Verdiepingstraining
Duurzaam Onderhandelen in complexe samenwerkingen

Een 'high-impact serious game' voor professionals

Deelnemer B.J.:
 

"De rol is afgestemd op je leerdoel en als deze goed gekozen is (en dat was het geval) dan ervaar je echt hoe het is om vanuit dat perspectief te onderhandelen.

Zo'n ervaring is meer waard dan welke theoretische verhandeling dan ook."

__________________________


De verdiepingstraining is een intensieve training voor deelnemers die de basistraining gevolgd hebben. Ook voor ervaren professionals die toe zijn aan een verdiepingsslag op het gebied van onderhandelen is deze training zeer geschikt.

De deelnemers gaan met de hele groep aan de slag om een complexe onderhandelcasus op te lossen die zich afspeelt in het publieke domein.

 

Deze casus is ontwikkeld aan de Harvard University en omgezet naar een herkenbare Nederlandse situatie. 

 

Deze verdiepingstraining geeft de deelnemers de mogelijkheid om hun vaardigheden en kennis met betrekking tot alle aspecten van het onderhandelproces te versterken en te vergroten.


Doelgroep


De verdiepingstraining Duurzaam Onderhandelen in complexe samenwerkingen is geschikt voor iedereen die eerder kennis heeft genomen van de kernprincipes van de Harvard-methode en die regelmatig onderhandelt in dynamische en complexe omgevingen zoals het sociaal en het ruimtelijk domein.

De training is ook geschikt als teambuildingsactiviteit: Deelnemers leren elkaar beter kennen, leren beter samenwerken en hebben een onvergetelijke gezamenlijke ervaring.

networking Group

Ik werkte eerder o.a. voor:

auteursbond-logo
w + b logo
Arnhem logo vierkant
Teeveebee
Gemeente Hilversum logo
gemeente Amsterdam logo
JobOn-voorheen-DeBroekriem-De-Naamafdeling
Earlab logo
tekstnetvierkant
1/1