top of page
louis-hansel-Kix0S25vJEo-unsplash.jpg

Online Opfrisochtend Onderhandelen

Met welk woord krijg je alle informatie boven tafel die je nodig hebt?
 
Wat doe je als de ander onredelijk is?
 
Hoe krijg je dingen voor elkaar zonder teveel gedoe?

Je hebt het misschien allemaal al eens geleerd en geoefend in een training. Maar hoe zit het ook alweer?!
 
Leren onderhandelen kost tijd en energie en het vraagt steeds opnieuw je aandacht. Om echt effectief, assertief en verbindend te leren onderhandelen heb je herhaling nodig. 
 
Ik bied voor iedereen die ooit 'iets met onderhandelen' heeft gedaan deze herhaling aan.
 
In een korte Online Opfrisochtend Onderhandelen richten we jouw focus weer helemaal op alles wat jij kunt doen om stevig voor jezelf op te komen en daarbij de relatie te versterken.
 
Na de trainingsochtend:
 
⚓ Is onderhandelen weer 'top of mind' bij je

⚓ Heeft je zelfvertrouwen een flinke boost gekregen

⚓ Heb je ook nieuwe dingen geleerd (Dat ene woord! Waarmee je alle informatie boven tafel krijgt. En hóe zet je die in?)

 

⚓Je ontvangt gratis twee werkboeken: Inzicht & Invloed (7 psychologische principes die meespelen in elke onderhandeling) en Negotiate, Reflect, Repeat ( 7 essentiele vragen om jezelf te stellen na elke onderhandeling).

 

 

 


 De training is online. Zodat je niet hoeft te reizen voor een training van een halve dag. Zodat je er ook bij kunt zijn als je snipverkouden bent of zelfs als je corona hebt en je verder goed voelt.

 

En omdat het online gewoon heel erg goed werkt. Mensen vergeten soms zelfs dat we online aan het trainen zijn, en ik ook! 😊 De praktische zaken

 

- twee weken voor de training stuur ik je informatie ter voorbereiding op de training. Niet teveel, het is max een half uurtje werk.

 

- een dag voor de training stuur ik je de Zoom-link per mail. Zodat ie handig bovenin je mailbox staat. 

 

- de prijs van de training is 197 euro, ex btw

 

-  Ben je werkzaam in de culturele of creatieve sector? Kijk dan eens op de site van Werktuig PPO. Er is een goede kans dat je een van deze investering gefinancierd kunt krijgen van deze organisatie.

 

- Heb je eerder samen met een collega, vriend(in) of kennis een training bij mij gevolgd? Vraag hem of haar mee. Zo blijf je samen up to date.

Misschien wel die ene persoon waar je toen zo goed mee geoefend hebt in een break-out room? Gewoon meevragen!

 

- Er kunnen maximaal 8 mensen meedoen. Want ik geef je graag veel aandacht❤️

Dus: wil jij je onderhandelskills afstoffen en opfrissen? Zodat je daarna met nieuwe energie en inspiratie stevig voor jezelf opkomt op een manier waar de relatie alleen maar beter van wordt? Klik hier
 

Werkboek Inzicht en invloed -Deze psychologische principes spelen mee in elke onderhandeli
Werkboek Reflectie op je onderhandeling.jpg
bottom of page