IMG_1694_edited_edited.jpg

Groepstrainingen

Online of live

 

Training Duurzaam Onderhandelen voor professionals

Na deze training kun jij het voortouw nemen in elke onderhandeling om samen tot een duurzame oplossing te komen waar alle partijen zich mee verbonden voelen.

Je leert stevig op de inhoud te onderhandelen en tegelijk aandacht voor de relatie te houden.


Je leert onderhandelen op basis van de principes van de Harvard-methode. Deze methode is ontwikkeld om elke situaties waar conflicterende belangen spelen, op de best mogelijke manier op te lossen. 


Daarnaast leer je je eigen onderhandelstijl kennen en leer je hoe je die optimaal inzet.

Voor wie?


De training Duurzaam Onderhandelen voor professionals is geschikt voor iedereen die wil leren om met meer resultaat en succes te onderhandelen. Deze training werd eerder gevolgd door projectleiders, teamleiders, gemeentelijke adviseurs, juristen, beleidsmedewerkers en zelfstandigen in de creatieve sector.Resultaat 

  • Je weet hoe je een onderhandelingsgesprek optimaal voorbereidt.

  • Je weet hoe je de regie houdt tijdens het gesprek.

  • Je kent de theorie achter het onderhandelingsproces.

  • Je weet hoe je je eigen onderhandelkracht in kunt zetten voor een succesvol resultaat.

  • Je weet hoe je de taart groter kunt maken: de deal heeft geen winnaar en verliezer, maar twee partijen die er allebei beter uit zijn gekomen dan dat ze erin gingen.


Verdiepingstraining
Duurzaam Onderhandelen in complexe samenwerkingen

Deelnemer B.J.:

"De rol is afgestemd op je leerdoel en als deze goed gekozen is (en dat was het geval) dan ervaar je echt hoe het is om vanuit dat perspectief te onderhandelen.

Zo'n ervaring is meer waard dan welke theoretische verhandeling dan ook."

__________________________


De verdiepingstraining is een intensieve training voor deelnemers die de basistraining gevolgd hebben. Ook voor ervaren professionals die toe zijn aan een verdiepingsslag op het gebied van onderhandelen is deze training zeer geschikt.

De deelnemers gaan met de hele groep aan de slag om een complexe onderhandelcasus op te lossen die zich afspeelt in het publieke domein.


Deze casus is ontwikkeld aan de Harvard University en omgezet naar een herkenbare Nederlandse situatie. 


Deze verdiepingstraining geeft de deelnemers de mogelijkheid om hun vaardigheden en kennis met betrekking tot alle aspecten van het onderhandelproces te versterken en te vergroten.


Doelgroep


De verdiepingstraining Duurzaam Onderhandelen in complexe samenwerkingen is geschikt voor iedereen die eerder kennis heeft genomen van de kernprincipes van de Harvard-methode en die regelmatig onderhandelt in dynamische en complexe omgevingen zoals het sociaal en het ruimtelijk domein.

De training is ook geschikt als teambuildingsactiviteit: Deelnemers leren elkaar beter kennen, leren beter samenwerken en hebben een onvergetelijke gezamenlijke ervaring.

networking Group

Ik werkte eerder o.a. voor:

 
  • LinkedIn
  • Instagram
  • YouTube

©2020 door Petra Vries Trainingen.